Aktuelt

Viktig og godt formulert om utfordringene som fastlege 

Høstferie 2017

I høst vil legekontoret være stengt i perioden 09.nov – 26 nov. Vikar i denne perioden er Legekontoret på Tjøme, telefon: 33303400. Vi anmoder alle våre pasienter til å passe på at resepter, henvisninger etc. er ordnet før vår ferie.

E-portal

Vi er stolte av å kunne tilby disse nye tjenestene, men tar gjerne imot tilbakemelding om det ikke fungerer som det skal.  Start å bruke tjenestene ved å trykke på knappen Selvbetjening til venstre på siden. Registrering skal ikke ta lang tid, og vi oppfordrer alle våre pasienter til å registerere seg så fort som mulig, slik at dere kan få glede av denne unike tjenesten. Hvis du får advarsler fra maskinenen om at det er risikofylt å gå inn på sidene når du logger deg inn kan disse trygt ignoreres. Alt her skjer i sømmelige former!

Vær nøye med å skrive inn riktig e-postadresse under registreringen. Hvis du får problemer, sjekk vår “ofte stilte spørsmål” samling under Kontakt-fanen, eller ring oss og vi hjelper deg! Viktig å merke seg at systemet avviser innlogging hvis vi ikke har registrert ditt mobilnummer.  Feilmeldingen vil uansett hete “feil/ugyldig personnummer”, det samme hvis vi har registrert feil e-post adresse.  Du kan sende en mail til oss med riktig e-post og telefonnr. til post@kirkebygden.nhn.no.

Alle henvendelser skjer rett inn i vårt journalprogram, “real-time” som det heter. Det betyr rask og funksjonell behandling av deres henvendelser. Spesielt når det gjelder bestilling av medisiner kan det oppstå problemer, dersom det legemiddelet du ønsker resept på ikke registrert riktig i oversikten over medisiner du bruker fast eller ved behov. I så fall ber vi om at du sender en henvendelse om dette ved å bruke e-konsultasjons knappen og beskrive hvilke medisiner du har prøvd å bestille resept på.

E-resept

Kirkebygden legekontor skriver nå ut alle resepter som e-resept. Det betyr at du ikke lenger får resepten som et papir, den ligger lagret i en sentral database, den nasjonale reseptformidleren. Da kan du hente ut medisinene dine på et hvilket som helst apotek i Norge. Du kan lese mer om ordningen her.

  • T: 33 30 38 50

    R09A2671